marți, 7 iunie 2011

Frecventa vibratorie a Terrei si anul 2012

Sursa:
http://anul2012.ro/
Fizicianul german W.O.Schumann a descoperit între anii 1952 şi 1957 proprietăţile rezonante ale cavităţii electromagnetice ce se formează între suprafaţa Terrei şi ultimul strat al ionosferei acesteia (55 km distanţă de suprafaţă). Aceste proprietăţi permit măsurarea frecvenţei vibratorii a planetei noastre. Toate acestea se întâmplă datorită manifestării pământului ca un circuit electric de dimensiuni enorme.
S-a stabilit că această rezonanţă Schumann (pulsul Terrei) a fost încă din antichitate de 7,83 cicli pe secundă, fiind folosită ca o constantă în domeniul militar. Problema a apărut în 1980 când aceasta constantă a devenit variabilă şi a început să crească încet, ajungând în prezent la 12 cicli pe secundă.
Manifestarea acestei creşteri se regăseşte în timpul real al zilei care a ajuns la 16 ore în loc de 24. Această accelerare a timpului este percepută de marea majoritate a oamenilor, motiv pentru care auzim din ce în ce mai multă lume plângându-se de lipsa de timp. Ca urmare a acestei creşteri, în anul 2012 timpul va ajunge la 0. De asemenea în anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.
O dată cu Rezonanţa Schumann , creşte nivelul vibraţional al oricărei fiinţe de pe Terra. Mayasii au fost o civilizaţie din America Centrală. Timpul şi Spaţiul nu reprezentau o enigmă pentru ei având cele mai înalte cunoştinţe dintre toate marile civilizaţii care s-au perindat pe pământ. Au pus la punct Calendarul Mayaş care este cel mai precis de pe Terra. Conform acestui calendar, cea de-a 5-a Lume se sfârşeşte în 1987, iar cea de-a 6-a Lume începe în 2012. Concluzia este că acum ne găsim între cele 2 Lumi. Acest timp este numit " Apocalipsa" sau Revelaţia. Acest lucru înseamnă că Adevărul ne va fi revelat, şi NU " Sfârşitul Lumii" , aşa cum mulţi consideră în mod eronat. Mai înseamnă şi faptul că exclusiv de NOI depinde cum vom construi această Nouă Lume şi Civilizaţie care va veni.
De asemenea Mayaşii mai susţin despre 2012 următoarele: - se va depăşi tehnologia, aşa cum este cunoscută azi. - se vor depăşi cunoştinţele actuale despre Timp şi Spaţiu. - după ce omenirea va trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, va intra în Dimensiunea a 5-a. - planeta Terra şi întreg Sistemul Solar vor intra în perfectă sincronizare cu Galaxia şi întregul Univers. - ADN-ul uman se va modifica, va fi reprogramat şi îmbunătăţit.Va avea 12 spirale în loc de 2.
În această perioadă de tranziţie omenirea îşi va schimba felul de a gândi, atitudinea, deciziile. Relaţiile interumane vor fi altele. În special generaţia tânără, nu mai accepta vechile sisteme şi instituţii, care vor dispărea cu timpul. O decizie are la bază ori Iubirea ori Frica. Va trebui să alegem în orice moment Iubirea, să ne urmăm Intuiţia, Inima. Gândirea pozitivă ne va ajuta să ne înconjurăm de oameni care gândesc pozitiv şi să emitem forme gând pozitive. În cea de-a 4-a Dimensiune predomina Compasiunea, Înţelegerea şi Iubirea.
Continuarea pe http://anul2012.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu