marți, 20 iulie 2010

Cel mai simplu si natural tratament al ridurilor


Pe cat de necrezut pare, un tratament simplu fi deosebit de eficient in tratarea ridurilor, rivalizand cu produse cosmetice de marca sau tratamente sofisticate si costisitoare. Iata ce avem de facut: o masca simpla, continand miere si suc proaspat de lamaie, se aplica in zonele afectate de riduri (in jurul ochilor, in special), si se lasa sa actioneze 30 minute sau o ora. Rezultatatele vor fi vizibile imediat.
Este recomandat insa sa nu repetam acest tratament mai mult de o data pe saptamana, deoarece lamaia poate deveni destul de agresiva pentru pielea sensibila din jurul ochilor, putand cauza efecte neplacute, la o utilizare prea frecventa.
De asemenea, sa avem grija la aplicarea acestei masti, pentru a nu permite directa atingere a sa de ochi, care sunt sensibili la acidul citric continut de lamaie.
Avantajele acestei masti sunt, pe langa obtinerea efectului antirid dorit:
- faptul ca este 100% naturala, evitand absorbtia in piele a diverselor substante chimice continute de cele mai multe dintre produsele cosmetice.
- prospetimea ingredientelor, ceea ce amplifica deosebit de mult eficienta elementelor componente. Aici ma refer in special la sucul de lamaie proaspat stors, deoarece acesta pastreaza intacta toata forta vitala a fructului din care provine. In ceea ce priveste mierea, daca este naturala si netratata termic, este deja stiut ca isi pastreaza intacte toate proprietatile, chiar pe parcursul anilor sau deceniilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu